Vaak weten mensen wel welke richting ze heen willen en hoe ze hun leven het liefst zouden inrichten. Dan komen er financiële twijfels en durven ze er niet verder over te dromen, laat staan stappen te ondernemen. Want deze zo begeerde stappen voelen zo groot en zo definitief, dat je de gevolgen ervan vreest en niet kan overzien.

“Is het wel juist om een groter huis te kopen alleen omdat het een vast sociaal patroon is? Misschien juist kleiner wonen en minder gaan werken? Of eerder stoppen met werken? Of van je hobby je werk maken? Dan hoef je immers nooit meer te werken. Of een tijdje gaan rondreizen? En is het wel mogelijk? Hoe zit het dan met mijn hypotheek? Wat wil ik met mijn bedrijf op lange termijn en wat betekent dat voor mijn pensioen?”

Veel mensen voelen intuÏtief aan dat ze advies nodig hebben, maar niet van een vriend of familielid, want zij zijn persoonlijk betrokken en dus bevooroordeeld. Hierdoor hebben ze geen objectief beeld over jouw situatie.

Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om een klankbord te hebben. Niet iemand die vertelt wat en hoe je het moet doen maar geduldig luistert en de juiste vragen stelt. Iemand die je vooral niet veroordeeld voor verkeerde beslissingen. Want er zijn geen verkeerde beslissingen, er zijn ervaringen en deze zijn je waardevolste bezit.

In 2007 zijn wij advieskantoor Prior Financiele Diensten gestart voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Dit doen wij nog steeds met veel passie en inzet.

Door onze jarenlange ervaring met duizenden klanten en hun unieke situaties hebben wij een enorme achtergrond aan kennis opgebouwd.

Wat ons steeds vaker opvalt, is dat bij veel mensen die bij ons met hun financiële vraagstukken komen, de echte oorzaak van het probleem op een diepere laag ligt. Hierdoor blijkt een puur financiële oplossing op langere termijn oppervlakkig te zijn.

Vandaar dat wij onze ervaringen met anderen willen delen. Niet door onze visie op te leggen, maar naast je te staan en je een spiegel voor te houden. Het antwoord op je vragen zit namelijk altijd in jou, want het is jouw leven, dus ben jij ook de enige die het weet. De kunst is om de oplossing naar boven te halen. Want vaak zit deze onder ingesleten gedrag en andermans dogma’s welke jouw eigen ontwikkeling in de weg staan.

Ons streven is meer dan louter een financiële oplossing te geven aan een vraag waarmee mensen bij ons komen. Wij kijken naar de essentie van jouw probleem en de werkelijk bijpassende stappen welke jou in de richting zullen helpen die je diep van binnen nastreeft.