Wie zijn wij

Prior Financiële Diensten biedt u deskundige advisering en diensten op het gebied van hypotheken en verzekeringen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Tevens treden wij op als bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die wij u adviseren.

Onafhankelijk

Ons kantoor werkt met door ons zorgvuldig geselecteerde financiële instellingen (banken, verzekeringsmaatschappijen) voor het afsluiten van financiële producten. Wij baseren onze advisering en bemiddeling op onze ervaringen met deze aanbieders en op een gedegen analyse van de ruime keuze aan producten.

Als onafhankelijk intermediair, zijn wij geheel vrij in de producten die we u adviseren. Wij baseren onze advisering aan u op een analyse van een grote, door ons te bepalen, keus aan producten en aanbieders in de markt.

Prior Financiële Diensten is daarbij volledig in eigen handen, dat wil zeggen dat geen enkele andere partij er een belang in heeft.

Ervaring

Al jarenlang zijn wij adviseurs op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financiële diensten, in de breedste zin van het woord.

Wij zijn in het bezit van alle voor ons vak relevante diploma’s en certificaten.

Persoonlijk

Wij zijn een klein kantoor en kiezen er bewust voor om deze kleinschaligheid te behouden. Hierdoor kennen wij al onze klanten persoonlijk en weten wat er speelt.

Een persoonlijk advies begint met een goed kennismakingsgesprek van mens tot mens!

Uw waarborgen

Als waarborg voor u zijn wij ingeschreven bij de volgende instellingen:

  • KvK (Kamer van Koophandel) onder het nummer 37135881.

Voorts hebben wij bij de Bavam een adequate beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Dienstenwijzer

Conform de Wet op het Financieel Toezicht bieden wij u vooraf aan het afnemen van een financieel product of dienst een beschrijving van onze dienstverlening en de daarbij behorende kosten.

Het doel van het dienstverleningsdocument is u in staat te stellen een bewuste keuze te maken en alle financiële dienstverleners met elkaar te kunnen vergelijken. Daarom geven wij u inzicht in de beloningsvormen en dienstverlening van Prior Financiele Diensten.

Dienstenwijzer

Vergelijkingskaart Hypotheek

Vergelijkingskaart Risico’s afdekken

Vergelijkingskaart Vermogen opbouwen

Beloningsbeleid
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Privacystatement